Kylpyhuone ja kodinhoitohuone toteutusta vailla valmiit!

Niin vaan täälläkin homma etenee, hitaasti mutta varmasti. Maanantaina alkaa tontilla maanrakennustyöt, viimeinkin jotain näkyvää tapahtuu! Meikällä on pää helisemässä sisustuksen suhteen, yritän saada viimeisetkin yksityiskohdat mietittyä nyt, kun on vielä aikaa keskittyä vain sisustamiseen. Eilen kävin taas Toijalan rakennustarvikkeessa ihailemassa jo valitsemiani isoja  beigejä laattoja. Mallailin niiden kaveriksi ensin beigeä pitkää laattaa ja tykkäsinkin yhdistelmästä. Kuitenkin valkoisen laatan kanssa kokeiltuani sai beige jäädä. Beige+ beige yhdistelmä alkoi näyttämään tunkkaiselta kun taas valkoinen beigen kaverina oli ihanan raikas kokonaisuus.

B + B

B + B







Valkoinen ja beige yhdessä, valkoinen paljon raikkaampi.
Näitä tulisi sitten ison laatan kaveriksi, koko 25x40
Tämän ihanuuden koko on 31x62
Nyt olisi sitten laatat päätetty, isolla beigellä tulee kylpyhuoneen lattia, seinä jolla suihkut ja shampoosyvennyksen takaosa, pienellä valkoisella sitten muut seinät. Myös kodinhoitohuoneen takaseinä tulee beigellä laatalla ja muut seinät sitten pienellä valkoisella.

Mä oon niin hyvä tässä muokkaamisessa. : D
Koska pikkuvessa on kaikkine tyttöyksineen minun aluetta, saa mies kylpyhuoneesta sen oman pikku sopen parranajokoneelle ja muulle tärkeälle. ;) Suihkuiksi tulee sadevesisuihkut, niihin en ole vielä ehtinyt perehtyä sen enempää. Tällaiset kalusteet tulevat kylpyhuoneeseen:





Kylpyhuoneen valaisemeksi tulee tämä ihanuus josta kerroin täällä.



Kodinhoitohuone taas tulee näyttämään tältä:



Lattia tulee valkoisella 60x30 laatalla ja oviin tulee ihanat bling bling vetimet. <3 Pikkuiseen välitilaan laitan jotain väriä, vielä ei osaa sanoa mitä. :) Kylpyhuoneen ovea vastapäätä olevalle seinälle tulee penkki ja sen yläpuolelle naulakko pyyhkeitä varten. On edes jonkinlainen pukuhuoneen tapainen tila. :D Valaisimeksi sopisi sama mikä on eteiseen tulossa ja ledit tason ylle.






Nyt olisi sitten viimeinkin kosteat tilatkin suunniteltu, voiton puolella ollaan! :) Tää viikonloppu meneekin sitten tapettien määriä laskiessa, täytyy nekin jo tilata, että ehtii sitten vaihtamaan jos ei ole mieluiset.
                  
Ihanaa viikonloppua kaikille!

Tunnisteet: , , ,